The King of Fighters XIV ja kymmenen vuotta odoteltu Ni-Oh rymistelevät uusilla videoilla

Uutta The King of Fightersia ja kymmenen vuotta työn alla ollutta Ni-Oh-miekkailua yritetään puskea tosissaan länteen. Pelit saivat PlayStation Experience -tapahtuman yhteydessä uudet trailerit.

6.12.2015 22:02

Aiemmin lähinnä syyskuun Tokyo Game Show’ssa parhaiten esillä ollut pelikaksikko The King of Fighters XIV ja Ni-Oh ovat saaneet uudet pelikuvatrailerit. Videot paljastettiin osana Sonyn San Franciscossa tänä viikonloppuna järjestettyä PlayStation Experience -yhteisötapahtumaa, mikä antaa ymmärtää, että peleistä The King of Fightersin ohella nyt myös Ni-Oh on saamassa vielä myös englanninkielisen julkaisun.

Videoista molemmat keskittyvät nimenomaan pelikuvan esittelyyn. The King of Fightersin osalta nähtäville saadaan siis jo pieni osa pelin kaikista 50 eri taistelijasta sekä tietysti vilaus myös pelin uudesta 3D-ulkoasusta. Puristien ei kannata huolestua kuitenkaan liiaksi, sillä uudesta graafisesta tyylistä huolimatta myös The King of Fighters XIV on toiminnaltaan 2D-mätkintäpeli.

Ni-Oh-videolla näytille on tuotu vuorostaan jälleen roimasti pelistä löytyvää lähitaistelutoimintaa, joka muistuttaa edelleen tyyliltään varsin laajalti Dark Souls -sarjaa. Peliä on työstänyt Ninja Gaiden– ja Dead or Alive -peleistä tuttu Team Ninja, joka julkisti pelin alkujaan itse asiassa jo kymmenen vuotta sitten. Nyt viimein projekti näyttäisi olevan kuitenkin oikeasti valmistumassa.

Sekä The King of Ighters XIV että myös Ni-Oh on toistaiseksi vahvistettu vain PlayStation 4:lle. Peleillä ei ole vielä lännessä tarkkaa julkaisupäivää, mutta ainakin The King of Fightersin on määrä saapua ulos vielä joskus ensi vuoden puolella.

Lisää luettavaa