The Evil Within kutsuu pc-pelaajia puoleensa tuhdilla demolla, ilmaisella pelillä

Bethesda houkuttelee pc-pelaajia The Evil Withinin puoleen tuhdilla Steam-demolla ja kaupan päälle annettavalla pelillä.

1.11.2014 22:23

Shinji Mikamin lokakuussa julkaisusta The Evil Within -kauhupelistä on saapunut saataville demo Steamiin. Pc-pelaajille tarjottu makupala ei ole myöskään sisällöllisesti mikään erityisen ujo tapaus, sillä demo antaa mahdollisuuden pelata läpi kolme pelin ensimmäistä lukua.

Julkaisija Bethesda lisäksi lupaa, että demo on tehty säilömään tallennukset, jotka siinä on luotu. Mikäli The Evil Withinin innostuu Steamista pc:lle siis ostamaan, pääsee seikkailua jatkamaan siitä, mihin demoa pelatessaan jäi.

Lokakuun päättymisen kunniaksi Bethesda tarjoilee kirjoitushetkellä myös The Evil Withinin Steam-asiakkaille ilmaista kopiota Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earthista. Mikäli pelin on siis jo ostanut palvelusta tai sen on lähiaikoina hankkimassa, pitäisi Call of Cthulhun tupsahtaa automaattisesti osaksi Steam-tilisi pelikirjastoa.

Osuvasti hiljattain The Evil Within sai pc:llä myös tuoreen päivityksen. Päivitys lisäsi pelin valikoihin mahdollisuuden sekä nostaa seikkailun ruudunpäivitystä 60 ruudun sekuntivauhtiin että myös poistaa käytöstä peliruutua tavanomaisesti piirittävät mustat palkat. Tämä siis, mikäli koneessa vain vääntö riittää.

Steamia voi olla muutenkin nyt hyvä pitää silmällä, sillä maanantaihin asti siellä on käynnissä Halloween-ale.

Lähde: Bethesda

Lisää luettavaa