The Escapists 2:n uusin traileri paljastaa vankilapakojen onnistuvan maitse, meritse ja ilmateitse

Mouldy Toof Studios on julkaissut uuden trailerin tulevasta The Escapists 2:sta, jossa päästään tällä kertaa pakenemaan myös junista ja lentokoneista.

16.8.2017 08:00

Mouldy Toof Studiosin tulevasta vankilapakojatkosta The Escapists 2 on julkaistu uusi traileri, joka esittelee uusia tapoja karata kaltereiden takaa.

Trailerilla esitellään kolme peliin saapuvasta kymmenestä vankilasta, jotka eivät tällä kertaa ole enää sidottu yksinomaan maahan. Cougar Creek Railroadissa kalterit on sullottu liikkuvan junan kyytiin, kun taas H.M.S. Orca ja Air Force Con vievät vangit samaisessa järjestyksessä laivaan ja lentokoneeseen. Rajoitettu liikkumatila tuo myös omat haasteet tehtäviin.

Jatko-osa jatkaa alkuperäisteoksen jalanjäljissä ja tarjoaa pelaajille mahdollisuuden suunnitella ja ennen pitkään myös toteuttaa suuren pakoretkensä. Tätä varten vankien täytyy luoda aseita ja varusteita, välttää vartijoiden katseita sekä huolehtia muista yllättävistä tekijöistä. Jatko-osaa päästään myös pelaamaan maksimissaan neljän pelaajan kanssa moninpelinä.

The Escapists 2 julkaistaan pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 22. elokuuta.

Lisää luettavaa