The Elder Scrolls Onlinesta erikoisversio ja uusi näyttävä traileri

The Elder Scrolls Onlinesta kiinnostuneet pääsevät poimimaan pelistä itselleen erikoisversion. Luvassa on sekä fyysistä että digitaalista sälää.

29.1.2014 16:27

The Elder Scrolls Onlinen saapuessa huhtikuun 4. päivä Windowsille ja OS X:lle ei peli tietenkään jää ilman erikoisversiota. Julkaisija Bethesda on julkistanut Imperial Editioniksi kutsutun kokonaisuuden, josta jakeluun ollaan tuomassa niin fyysinen kuin digitaalinenkin versio.

Kummatkin Imperial Editionista saatavat versiot tuovat peliin jo heti kättelyssä ylimääräistä lisäsisältöä. Tarjontaan lukeutuu esimerkiksi pelattava Imperial-hahmo omine varusteineen ja bonuksineen sekä kaksi sormusta, jotka mahdollistavat nopeamman kokemuspisteiden keruun kaverin kanssa pelaillessa.

Digitaalisesta erikoisversiosta kukkaroaan saa tyhjennellä 80 euron edestä. Fyysinen vastine on kaksikymppiä kalliimpi ja tarjoaa sekä metallikannet pelille, 12 tuuman Molag Bal -patsaan, yli 200 sivuisen Emperor’s Guide to Tamriel -kirjan sekä fyysisen Tamrielin kartan.

Myös uusi video The Elder Scrolls Onlinesta julkaistiin tänään. Samalla varmistettiin, että pelin ennakkotilaamalla seikkailunsa voi aloittaa viisi päivää muita aiemmin.

Lähde: Bethesda Blog

Lisää luettavaa