Maaliskuussa julkaistu Tom Clancy’s The Division on osoittautunut menestykseksi julkaisija Ubisoftille.

Ubisoft kertoi äskettäin tilivuoden 2016 tulosjulkistuksessaan The Divisionin ehtineen kerryttää jo 9,5 miljoonan rekisteröityneen käyttäjän pelaajakunnan. Suosio ei ole jäänyt vain käyttäjämääriin, sillä aktiiviset pelaajat käyttävät keskimäärin kolme tuntia päivässä The Divisionin parissa. Pelaajat ovat myös kiinnostuneet The Divisionin lisäsisältöpaketeista, sillä Ubisoftin mukaan jopa 20 prosenttia pelaajista on ostanut 40 euron hintaisen kausipassin pelinsä kaveriksi.

Myös Ubisoft Montrealin kehittämä Far Cry Primal on onnistunut ylittämään Ubisoftin odotukset. Far Cry Primalin tarkkoja myyntilukuja ei tulosjulkistuksessa paljastettu, mutta Ubisoftin mukaan se oli menestyksekkäin helmikuun pelijulkaisu kautta aikojen.

Ubisoft kertoi tulosjulkistuksessa myös tilivuoden 2017 julkaisuluettelon olevan ennallaan. Huhtikuun alusta ensi maaliskuun loppuun asti kestävän tilivuoden aikana yhtiön julkaisulistalla ovat Ghost Recon Wildlands, Watch Dogs -jatko-osa, South Park: The Fractured But Whole, For Honor sekä toistaiseksi paljastamaton AAA-luokan julkaisu.

Lähde: VG247

Lisää luettavaa