Testaa Street Fighter V:tä taas loppukuusta – pc-pelaajat nyt myös tervetulleita

Street Fighter V:tä testataan jälleen kuun lopulla ja nyt myös pc-pelaajien kanssa.

8.10.2015 00:22

Capcom on vahvistanut ajankohdan seuraavalle Street Fighter V:n beetatestaustuokiolle. Seuraavan kerran kadut täyttyvät taistelijoista 22. lokakuuta ja testaus kestää nelisen päivää.

Tällä kertaa pelaamaan pääsevät PlayStation 4 -omistajien ohella myös pc-mättäjät 24. päivä alkaen. Capcomin suunnitelmissa onkin 24. ja 25. päivä kokeilla, kuinka alustojen välinen moninpeluu toimiikaan. Muita testattavia asioita beetassa ovat nyt myös mahdollisuus ostaa kenttiä ja titteleitä Fight Money -valuuttaa käyttäen sekä tutkia muiden pelaajien profiileja. Pelin pitäisi nyt myös osata etsiä pelaajille näiden kykytasoa vastaavaa peliseuraa.

Ilmeisesti mahdollisuutta paikalliselle moninpeluulle ei vieläkään beetasta löydy.

Hahmojen osalta pelattavaksi saadaan beetassa aluksi Ken, Necalli, Vega ja R. Mika. 23. päivä joukkoon liittyy lisäksi Rashid ja 24. päivä Karin. Ryu ja muut aiemmassa testissä olleet taistelijat eivät ole siis enää käytettävissä.

Mukaan testaajaksi voi ilmoittautua PlayStation 4 -versiota varten pelin kotisivujen kautta, joskin jo ensimmäisissä testeissä mukana olleet ovat automaattisesti mukana myös uusimmassa. Pc-testaajaksi hankkiutuminen vaatii pelin ennakkotilausta Steamissa.

Virallisen julkaisunsa Street FIghter V saa joskus ensi vuoden alussa.

Lähde: Capcom

Lisää luettavaa