Tervetuloa takaisin vuoteen 1987: Maniac Mansionille suunnitellaan todellista seuraajaa

Ron Gilbert ja Gary Winnick ovat luomassa jälleen uutta osoita ja klikkaa -seikkailupeliä. Se tosin tarvitsee vielä rahoituksen.

18.11.2014 19:08

Klassisen Maniac Mansion -seikkailupelin luoneet kehittäjäveteraanit Ron Gilbert ja Gary Winnick ovat käynnistäneet oman Kickstarter-kampanjansa. Seuraavan kuukauden aikana kaksikko hakee 375 000 dollarin joukkorahoitusta voidakseen kehittää uuden osoita ja klikkaa -tyyppisen seikkailupelin nimeltä Thimbleweed Park.

Parivaljakon mukaan Thimbleweed Parkista olisi tarkoitus tulla todellinen henkinen seuraaja sekä Maniac Mansionille että Monkey Islandille. Pelin tyylin osalta tämä tarkoittaa sitä, että tuloaan on tekemässä hyvinkin nostalgisella ulkoasulla kuorrutettu kokemus, joka myös toimintojaan myöten ottaa mallia kaksikon klassisimmista tuotoksista. Toki modernin teknologian ja pelisuunnitteluratkaisujen myötä kokemuksen pitäisi olla sentään hieman sujuvampi kuin 80- ja 90-luvun vaihteessa.

Mukaan Thimbleweed Parkiin luvataan viittä pelattavaa hahmoa, joiden kesken pelaajat voivat vaihdella miten mielivät. Usean hahmon myötä peli voi päättyä myös usealla tavalla. Mukaan peliin ollaan luomassa lisäksi vaikeustasot sekä seikkailupelikonkareille että myös aloittelijoille.

Pienen vilauksen tulevasta saa Thimbleweed Parkin Kickstarter-sivuilta ja oheiselta esittelyvideolta.

Lisää luettavaa