Terminator: Dark Fate – Defiance paljastui strategiapelien ystäville – upouudesta Stargate-pelistä myös pelikuvaa

Strategiajulkaisija Slitherinellä on meno päällä takavuosien scifisuosikkien kanssa.

15.12.2021 15:20

Uusi Terminaattori-peli odottaa tapporobottien faneja ja vastustajia ensi vuonna pc:llä. Strategiajulkaisija Slitherinen vetämänä julki on tullut tällä viikolla Terminator: Dark Fate – Defiance, jota kehittää venäläinen pelitalo Cats Who Play.

Tosiaikastrategiaksi kerrottu Defience sijoittaa naksuttelun tulevaisuuteen ihmisten ja koneiden väliseen sotaan. Yksinpelikampanjassa keskitytään ihmiskunnan puolustamiseen, joskin koneiden ohella huolta aiheuttavat keskenään kilpailevat selviytyjäosapuolet. Käytössä oleva armeija pysyy hallinnassa  tehtävästä toiseen, ja sitä pääsee tehostamaan ajan myötä muun muassa lisävarusteilla ja -jäsenillä. Resurssit ovat tuomionpäivän jälkeisessä maailmassa silti harvassa, joten joukkojen tehostamisessa on omat rajansa.

Yksinpelikampanjan ohella mukana luvataan myös Skirmish-taisteluja ja moninpeliä, joissa tarjolla on kolme eri pelattavaa osapuolta. Taisteluja elävöitetään myös fysiikkapohjaisella tuhojärjestelmällä, jonka myötä taistelukenttien rakennuksien pitäisi tuhoutua taktisen realistisesti.

Ensimaistiaisia tulevasta on tarjolla alta parinkin teaser-videon ja kuvien merkeissä. Aiemmin kehittäjä Cats Who Play on luonut muun muassa strategiapeli Syrian Warfaren.

Terminator: Dark Fate – Defiance ei ole ainut Slitherinellä tällä hetkellä työn alla oleva peli, joka pohjautuu takavuosien scifisuosikkeihin. Tuloaan tekevät yhä yhtälailla pelit myös Starship Troopersiin ja Stargateen perustuen. Jälkimmäiseksi mainitusta julkaistiinkin tällä viikolla uutta pelikuvaa, jonka senkin voi katsastaa alta.

Lähde: Steam

Lisää luettavaa