Terästyttö ja kumppanit iskevät voimalla – tältä näyttää supersankarimätkintä Injustice 2 toiminnassa

Injustice 2:n tunnemoiva julkistustraileri on saanut rinnalleen nyt ihan pelikuvavideonkin. Näytteitä on luvassa niin Teräsmiehestä, Terästytöstä, Batmanista kuin Vesimiehestä, Gorilla Groddista sekä Atrocitusistakin.

12.6.2016 20:04

Aiemmin tällä viikolla virallisesti paljastunut supersankarimätkintä Injustice 2 on saanut uuden trailerin. Siinä missä pelistä aiemmin nähty video tarjosi enemmän vasta tunnelmoivan ensimaistiaisen tulevasta, on uusi traileri isketty täyteen jo pelikuvaa tuotoksesta.

Pelikuvatrailerille näkemään päästään jo ainakin Terästyttö, Teräsmies, Batman, Atrocitus, Gorilla Grodd sekä Vesimies toiminnan keskiössä. Video ei tyydy myöskään esittelemään vain ja ainoastaan hahmojen erikoisliikkeitä, vaan myös sekä näyttävistä erikoisliikkeistä että kenttäkohtaisista erikoistapahtumista saadaan lisäksi viitteitä. Pieni maistiainen pelin kustomointimahdollisuuksista on sekin tarjolla.

Mortal Kombat -kehittäjä NetherRealm Studiosin työstämä Injustice 2 on tarkoitus saada kauppoihin ensi vuonna. Peli on kehitteillä Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle.

Lisää luettavaa