Telltale vahvistaa: The Walking Dead palaa uuden kauden voimin tänä vuonna

Telltale Gamesin The Walking Dead jatkuu vihdoin virallisesti myöhemmin tänä vuonna.

24.3.2016 08:56

Telltale Gamesin The Walking Deadin odotettu kolmas kausi ilmestyy tämän vuoden puolella.

Mashable-sivustolle antamassaan tuoreessa haastattelussa studion toimitusjohtaja Kevin Bruner vahvistaa uuden kauden olevan jo hyvällä mallilla. Tarkkaa julkaisuikkunaa tuotos ei vielä ole saanut, mutta siitä tullaan kuulemaan lisää viimeistään heinäkuun lopulla San Diegon Comic-Conissa.

Mashablen artikkelissa Bruner pohtii haarautuvan tarinankerronnan haasteita: kolmannen kauden rakentaminen useampia erilaisia loppuja mahdollistaneen edeltäjänsä pohjalle on ollut Telltale Gamesille kaikesta päätellen kiperä pähkinä. Lisäksi studio tahtoo tehdä kolmannesta kaudesta lähestyttävän myös uusille faneille, jotka eivät ole aiempiin peleihin koskeneet.

– Kolmas kausi antaa uusien pelaajien hypätä mukaan ja päästä asioista perille hyvin rivakasti, mutta se ehdottomasti myös kunnioittaa ja tukee kaikkia toisen kauden mahdollisia päätepisteitä, Bruner selittää haastattelussa.

Kolmatta kautta odotellessa Telltalen The Walking Dead -universumista voi nauttia uuden Michonne-sivusarjan muodossa. Kolmiosaisen kokonaisuuden toinen jakso julkaistaan ensi viikon tiistaina 29. maaliskuuta.

Lähde: Mashable, Eurogamer

Lisää luettavaa