Telltale Gamesin viimeinen peliprojekti julkaistiin – pelattavissa Netflixissa

Netflixissa voi pelata nyt Minecraft: Story Modea.

28.11.2018 21:15

Sulkeutumista viimeiset pari kuukautta tehneen Telltale Gamesin viimeinen pelijulkaisu on täällä. Tällä viikolla saataville ilmestyivät kolme ensimmäistä jaksoa seikkailupeli Minecraft: Story Moden Netflix-versiosta, joka saa IGN-sivuston mukaan vielä kaksi muuta jaksoa ensi viikolla 5. joulukuuta.

Netflixissa Minecraft: Story Mode on monin paikoin sama peli kuin muilla alustoilla, mutta muutamilla suoraviivaistuksilla. Suoratoistopalvelussa peli keskittyy nimenomaan päätöksien tekemiseen, kun taas muut pelilliset vuorovaikutukset on karsittu pois.

Pelattavaksi se on englannin lisäksi monella muulla kielellä aina suomea myöten. Seikkailua alustetaan lyhyellä introlla, joka selostaa pelin toiminnallisuuksia.

Minecraft: Story Mode oli viimeinen projekti, jota Telltalen tiedettiin jääneen työstämään, kun se irtisanoi syyskuussa roimat 90 prosenttia työvoimastaan. Tarkoituksena Netflix-yhteistyön oli poikia vielä myös Telltalen tekemän Stranger Things -pelin, mutta se hanke on sittemmin kariutunut Telltalen kohtalon takia.

Lähde: IGN

Lisää luettavaa