Telltale Games siirtyy uuden johtajuuden alle

Telltale Gamesille on asetettu uusi toimitusjohtaja Pete Hawley, joka edeltäjistään poiketen ei ollut mukana perustamassa studiota.

16.9.2017 21:00

Seikkailupelejä jo käytännössä liukuhihnalla tekevä Telltale Games on saanut uuden toimitusjohtajan. Pestin on ottanut haltuunsa Pete Hawley, joka vaikutti viimeksi Zyngan johtoportaassa ja oli sitä ennen jättänyt jälkensä lisäksi Lionheadiin, Sonyyn, Red Hat Labsiin ja Criterion Gamesiin.

Hawley on ensimmäinen Telltalen toimitusjohtaja, joka ei ollut aikoinaan mukana perustamassa studiota. Toimarin hommaa hoiti alunperin LucasArts-veteraani Dan Connors, joka vuonna 2015 siirtyi sivuun antaen paikkansa toiselle LucasArts-konkarille, Kevin Brunerille. Bruner oli virassa aina tämän vuoden maaliskuuhun asti, kunnes hän lähti Telltalelta palauttaen Connorsin taas väliaikaisesti johtopallille.

VentureBeat-sivuston haastattelussa Telltalen hallituksen jäsenet John Riccitiello ja Jon Feltheimer ovat hehkuttaneet erityisesti Hawleyn ymmärrystä siitä, mihin peliala on suuntaamassa seuraavaksi. Hawley itse on todennut, ettei hän ole aikeissa tehdä valtavia muutoksia Telltalen toimintaan, sillä hän arvostaa, mitä studiossa on tähän mennessä saatu aikaan.

Pelien osalta Telltalen tiedetään valmistelevan parhaillaan ainakin uutta The Wolf Among Us -kautta ja viimeistä episodirypästä The Walking Deadiin. Parhaillaan sillä on kesken myös seikkailut Guardians of the Galaxy, Batmanin ja Minecraft: Story Moden kanssa.

Jälkimmäiseksi mainittu jatkuu peleistä seuraavana, kun sen kolmas episodi julkaistaan 19. syyskuuta. Trailerin siitä voi katsoa alta.

Lähde: VentureBeat

Lisää luettavaa