Telltale: Game of Thrones -seikkailu toistaiseksi jäädyksissä ja Tales from the Borderlandsin toiselle kaudelle ei suunnitelmia

Telltale Games on paljastanut, ettei studion lähivuosien suunnitelmiin lukeudu Game of Thronesin tai Tales from the Borderlandsin jatkot.

30.8.2017 10:00

Telltale Gamesin viestintävastaava Job Stauffer on paljastanut uudessa haastattelussa, ettei studiolla ole suunnitelmia jatkaa ainakaan toistaiseksi Game of Thronesia tai Tales from the Borderlandsia uusilla kausilla.

Game of Thronesin suhteen Stauffer kertoo, että pelisarjan suunnitelmat on pistetty toistaiseksi jäädyksiin, sillä tekijät haluavat nähdä ensin, miten televisiosarja vie hommat päätökseen ennen kuin ryhtyvät miettimään mahdollista jatkoa omalle siivulleen Westerosissa.

– Emme ole julkistaneet [uutta Game of Thronesin kautta], mutta se ei tarkoita sitä, ettemme koskaan palaisi pelin kimppuun. Juuri nyt olemme kuitenkin innokkaita palaamaan Wolf [Among Usin], Walking Deadin ja Batmanin pariin ja seurata, mihin [Game of Thrones] -televisiosarja vie tapahtumia kerronnallisesti ennen kuin palaamme itse sen suhteen takaisin suunnittelupöydän ääreen innokkaina, Stauffer vastaa kysymykseen sarjan paluusta.

Tales from the Borderlandsin toisen kauden suhteen studiolla ei ole sen sijaan vielä suunnitelmia. Aiemmin Telltale on kertonut, että seuraava Borderlands-tarina saapuu alkuperäiskehittäjiltä Gearboxilta, mitä linjaa Stauffer veti myös tuoreessa haastattelussaan. Toistaiseksi yhtiö ei kuitenkaan työstä tai suunnittele jatkoa pelille.

Stauffer kuitenkin tähdentää muutamaankin otteeseen haastattelussa, ettei kyseisten pelisarjojen kohtalo ole kuopattu täysin, vaan studion seuraavan 18 kuukauden suunnitelmat on jo lyöty lukkoon, eivätkä Tales from the Borderlands tai Game of Thrones kuulu näihin. Sen sijaan yhtiö keskittyy jo julkistettuihin Batman-, The Walking Dead -, Wolf Among Us – sekä Minecraft-jatkoihinsa.

Haastattelun lopuksi Stauffer vihjaa fanien kannattavan pysyä kuulolla seuraavien kuukausien ajan mahdollisia muita peliprojektijulkistuksia varten.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa