Tekken Revolution tuo ilmaista taistelupelattavaa PlayStation 3:lle (päivitetty)

Namco Bandai on tuomassa Tekkenistä ilmaiseksi pelattavan version PlayStation 3 -pelaajien iloksi.

9.6.2013 13:25

Namco Bandain pitkäikäinen taistelupelisarja Tekken on tavoittelemassa ilmaispelimenestystä konsolipelimarkkinoilla. Osana pelisivusto Gamespotin lauantaina julkaisemaa E3-ennakkovideota Namco on tuonut julkisuuteen trailerin, joka paljastaa yhtiön kehittävän PlayStation 3:lle ilmaiseksi pelattavissa olevaa Tekken Revolutionia.

Julkistettu Tekken Revolutionin traileri on erityisen lyhyt, mutta ei jätä katsojaansa kuitenkaan tyystin tyhjin käsin. Videolla tuodaan ilmi, että pelin pitäisi saada julkaisunsa ainakin Yhdysvalloissa jo ensi viikon tiistaina. Euroopassa ilmaismätkintää voidaan kenties siis saada jo keskiviikkona PlayStation Storen päivittyessä täällä.

Tekken Revolution ei ole ensimmäinen peli sarjassaan, joka kokeilee jäätä ilmaispelipuolella. Aiemmin tänä vuonna Namco julkaisi pc:lle ja mobiililaitteille Tekken Card Tournamentin, joka nimensä mukaisesti käytti hyödykseen korttipohjaisia mekaniikkoja ja oli näin enemmän strategiakokemus kuin taistelupeli.

Trailerissa näytetyn vähäisen kuvamateriaalin perusteella Tekken Revolution edustaa sarjalle tyypillisempää mätkintätoimintaa. Lisätietoja pelistä saataneen ensi viikolla E3-messuilla tai sitten viimeistään, kun se julkaistaan.

Mainitun Gamespot-videon löytää lähdelinkistä. Itse Tekken Revolution -traileri väijyy kohdassa 19:30.

Päivitys kello 16.22: Namco on julkaissut pelistä nyt pidemmän trailerin.

Lähde: Gamespot, Katsuhiro Harada (Twitter)

Lisää luettavaa