Tekken-kehittäjien Pokémon-taistelupeli Pokkén Tournament vahvistui länteen

Bandai Namcon kehittämä Pokémon-taistelupeli Pokkén Tournament on matkalla Wii U:lle ja näin ollen myös länsimaihin.

22.8.2015 21:44

Japanilaisissa kolikkopelihalleissa jo tovin aikaa koettavissa ollut Pokémon-taistelupeli Pokkén Tournament on virallisesti matkalla länteen. Tekken-sarjasta muun muassa tutun Bandai Namcon kehittämä nimike saapuu Eurooppaan ja Amerikkaan Wii U -pelinä, jonka on tarkoitus saada julkaisunsa niinkin pian kuin ensi keväänä.

Tyylillisesti Pokkén Tournament on taistelupeli hieman siitä toiminnallisemmasta päästä. Peli sijoittaa taistelunsa pieniin kolmiulotteisiin areenoihin, joissa tukkanuottasilla olevat taskuhirviöt voivat niin juosta kuin loikkiakin vapaasti yrittäessään etsiä hyvää väliä iskeä vastustajaansa. Aina välillä taistelijat voivat kutsua avukseen myös tukihirviöitä, jotka piipahtavat taisteluringeissä tekemässä kutsujaansa auttavia erikoisiskuja.

Toistaiseksi Pokkén Tournamentiin on ehditty vahvistamaan kymmenen pelattavaa taistelijaa. Nämä ovat Pikachu, Lucario, Machamp, Suicune, Gardevoir, Gengar, Weavile, Charizard, Blaziken ja sähköisiin showpainiliikkeisiin luottava Pikachu Libre. Tukitaskuhirviöiksi peliin on vahvistettu tähän mennessä vastaavasti niin Emolga, Fennekin, Snivy, Frogadier, Eevee, Lapras, Whimsicott kuin myös Jirachi.

Alunperin Pokkén Tournament tuli virallisesti maailman tietoisuuteen aika tarkalleen vuosi sitten.

Lisää luettavaa