Tekken ja The Walking Dead yhdistävät yllättäen voimansa – lisää fanisuosikkeja myös palaamassa

Toinen sisältökausi tekee tuloaan Tekken 7:ään yllättävän vierashahmon kera.

6.8.2018 19:38

Bandai Namco on vahvistanut kokonaan uuden satsin lisäsisältöä Tekken 7:ään. Jo yhden kauden edestä tuoretta pelattavaa saanut 3D-taistelupeli valmistautuu seuraavaksi toiseen sisältökauteen, joka on jo näin etukäteen yllättänyt monet tarjonnallaan.

Uudella kaudella Tekken 7 on saamassa ainakin kolme uutta hahmoa. Kaksi näistä ovat Tekken-faneille varmasti tuttuja kasvoja, sillä he ovat Lei Wulong ja Anna Williams. Kolmas hahmo kasvattaa vuorostaan pelin vierailevien tähtien joukkoa olemalla The Walking Dead -sarjasta tuttu pahis Negan.

Aiemmin Tekken 7:n vierastähtiin ovat lukeutuneet Street Fighterin Akuma, Final Fantasy XV:n Noctis ja Fatal Furyn Geese.

Jonkinlaisia salaisuuksia toinen tuotantokausi pitää edelleen myös sisällään. Bandai Namco vahvisti, että kaikkeen sen tulevaan sisältöön pääsee käsiksi uudella kausikortilla, johon lukeutuu osaksi vielä kolme toistaiseksi vielä mysteerinä pidettyä sisältölisää.

Alta katsastaa voi taistelupelitapahtuma Evon yhteydessä näytetty traileri.

Samassa yhteydessä Namco esitteli jälleen trailerin muodossa myös kaksi uutta hahmoa lokakuun 19. päivä tulevaan Soulcalibur VI.een. Nämä ovat Astarorth ja Seong Mi-Na. Heitä ennen peliin on ehditty vahvistamaan 15 taistelijaa.

Lisää luettavaa