Tekken 7:n loppupahis liittyy pelattavien taistelijoiden joukkoon – katso uusin traileri

Bandai Namco on vahvistanut vihdoin myös Kazumi Mishiman saapuvan pelattavaksi Tekken 7:ään osoittaen, että myös Heihachin ex-vaimo osaa taistella.

30.5.2015 03:45

Jälleen yksi uusi taistelija on vahvistunut pelattavaksi hahmoksi Tekken 7:ään. Kesäkuun alussa pelin japanilaiseen kolikkopeliversioon lisätään ohjattavaksi itse Kazumi Mishima, joka on siis Heihachi Mishiman entinen vaimo ja Kazuya Mishiman äiti.

Kazumi on jo aiemmin ollut mukana Tekken 7:ssä pelin viimeisenä pomovastustajana, jollaisena hän on taistellut kahden erilaisen muodon voimin. Pelattavaksi hänestä tullaan saamaan kyseisistä muodoista se vähemmän demonisempi ilmestys, mutta hyvityksenä tästä Kazumi taistelee käyttäen apunaan kohtalaisen hurjaa tiikeriä.

Kazumi on seitsemäs täysin uusi taistelija, jonka Tekken 7 on lisännyt Tekken-sarjaan. Hänen ohellaan täysin uusia taistelijoita ovat olleet Lucky Chloe, Shaheen, Gigas, Josie Rizal, Katarina Alves ja Claudio Serafino. Kazumin myötä Tekken 7:n hahmotarjonta kasvaa 27 pelattavaan taistelijaan.

Vieläkään tiedossa ei vain ole, milloin Tekken 7 saataisiin virallisesti länteen ja konsoleille. Edelleenkin peliä on mahdollista pelata juurikin vain kolikkopelimuodossa.

Lähde: Siliconera

Lisää luettavaa