Tekken 7:n Elden Ring -modi on niin näyttävä, että ohjaajakin huolestui – ”olkaa kilttejä ja lopettakaa”

Haradan mukaan modi on niin niin näyttävä, että sitä luullaan viralliseksi.

1.4.2022 19:58

Tyylikäs Elden Ring -teemainen Tekken 7 -modi on saanut osakseen runsaasti huomiota sosiaalisessa mediassa. Nimimerkki Ultraboyn tekemä hahmomodi ja sitä esittelevä video ovat sen verran vakuuttavaa jälkeä, että lopputulos on herättänyt myös Tekken-ohjaaja ja -tuottaja Katsuhiro Haradan huomion –  sekä huolen.

Vaikka kädenjälki saa Haradalta kehuja Twitterissä, hän ei vaikuta olevan järin innoissaan modista. Syynä on, että kahden Bandai Namco -pelin yhdistäminen on aiheuttanut runsaasti väärinymmärryksiä pelaajakunnassa.

– Totta, Elden Ring on Bandai Namcon rahoittama peli ja toimin sen yleisenä tuotantomanagerina, mikä ei ole täysin merkityksetöntä. Modi on naurettavan hyvin tehty, mutta olkaa kilttejä ja lopettakaa, viesti kuului.

Haradan twiittien mukaan Bandai Namcolle on tullut runsain mitoin yhteydenottoja, koska monet ovat olettaneet kyseessä olevan virallinen julkistus. Sekannuksien välttämiseksi hän alleviivaakin tilillään, että kyseessä on fanitekoinen modi.

– Yllättävän monet ovat luullet tätä viralliseksi, ymmärtäneet sen väärin ja ottaneet meihin yhteyttä. – – Haluan teidän tietävän, että yhteisössä on ihmisiä, jotka nostavat haloon väärinymmärrysten pohjalta, Harada selvensi.

Huomiota herättäneen videon voi katsastaa ohesta.

Lähde: Twitter (@Harada_TEKKEN)

Lisää luettavaa