Tekken 7 yrittää helpottaa pelaajien elämää uudella kamerajärjestelmällä

Mikäli uuden kameratilan testaus vain menee sujuvasti, voivat Tekken 7:n nettimatsit olla aiempaa tasa-arvoisempia.

8.1.2015 03:44

Bandai Namcon tuore taistelupeli Tekken 7 saattaa saapuessaan tuoda mukanaan pienen mutta varsin tervetulleen ominaisuuden. Pelisarjan tuottaja Katsuhiro Harada on paljastanut Twitterissä testaavansa tiiminsä kanssa parhaillaan uutta moninpelikameraa, joka antaa sekä ykkös- että kakkospelaajalle mahdollisuuden aloittaa moninpelitaistelun pelikentän vasemmasta reunasta.

Onnistuessaan ratkaisu ei toki vaikuttaisi perinteiseen sohvalla tapahtuvaan paikalliseen moninpelimättöön, mutta esimerkiksi netissä ja kolikkopelihalleissa se voisi tehdä monen pelaajan pelikokemuksesta aiempaa mukavamman. Tavanomaisesti peliä harjoitellessaan pelaajat kun tottuvat usein pelaamaan mätkintäpelejä vasemman laidan kautta, mikä voi aiheuttaa lopulta hämmennystä, jos he joutuvatkin moninpelissä aloittamaan pelaamisen täysin päinvastaisella tavalla.

Tekken 7:lle ei ole vielä annettu minkäänlaista julkaisupäivää konsoleiden suhteen. Virallisen julkaisunsa japanilaisissa kolikkopelihalleissa sen on määrä nähdä vielä alkuvuodesta.

Lähde: Katsuhiro Harada (twitter)

Lisää luettavaa