Klassisen tappelupelisarja Tekkenin tuorein osa Tekken 7 valmistautuu aloittamaan neljännen kautensa. Bandai Namco valmistelee pelaajia uuteen kauteen kannustavalla traileripätkällä. 

Neloskauden merkittävimmät uudistukset ovat jokaiselle pelihahmolle saapuvat uudet taisteluliikkeet. Esimerkiksi taekwondotaituri Hwoarang saa arsenaaliinsa uuden hyppypotkun, kun taas jenkkitappelija Paul Phoenix murjoo vastustajia tehokkaalla olkapäätaklauksella. 

Verkkomoninpeliin lisämaustetta tuo uusi Tekken Prowess -sijoitusjärjestelmä. Verkkopelikokemukseen on luvattu parannuksia, mutta Bandai Namco ei ole kertonut niistä vielä yksityiskohtaisemmin. Trailerilla voi nähdä vilauksen uudesta matchmaking-järjestelmästä, jossa voi nähdä pelaako potentiaalinen pelikaveri langattomalla yhteydellä ja myös tämän yhteyden katkeamisten määrän. 

Trailerin lopussa nähdään vielä japanilaisen temppelin katonharjalla seisoskeleva hahmo. Tämä viittaisi uuden taistelijan saapumiseen, mutta ruudulle ilmestyvä ’What?!’-teksti kertoo, että tekijät haluavat vielä toistaiseksi pitää tulokkaan hämärän peitossa. 

Tekken 7:n neloskausi pärähtää käyntiin syksyllä 2020. 

Lisää luettavaa