Tekken 7 -pelin ympärillä tapahtuu – Viekö tuottaja faneja kuin pässiä narussa?

Tekken 7 -pelin ympärillä sattuu ja tapahtuu - taas.

5.1.2015 10:57

Tekken 7 -pelin ympärillä sattuu ja tapahtuu. Noin kuukausi takaperin siihen esiteltiin uusi Lucky Chloe -niminen hahmo. Osa pelaajista otti tästä hieman hernettä nenäänsä, sillä joidenkin Tekken-fanien mielestä hahmo oli liian hölmö ja japanilaistyylinen Tekkenin tuottaja Katsuhiro Harada vuorostaan pottuili valittajille, miten Lucky Chloe voidaan hyvin poistaa amerkkalaisesta versiota ja korvata lihaksikkaalla, kaljupäisellä hahmolla, kun kerran amerikkalaiset niistä niin paljon pitävät.

Viime viikolla Tekken 7 -peliin julkistettiin saudiarabialaista syntyperää oleva Shaheen-niminen hahmo. Samalla Harada myös twiittasi, kuinka hänen lausuntonsa siitä, miten amerikkalaiset haluavat pelata stereotyyppisillä hahmoilla oli pelkkä vitsi, joka otettiin liian tosissaan. Eräs Twitter-käyttäjä sitten kiitti Haradaa siitä, miten Lucky Chloe onkin sitten pelattavissa kaikilla alueilla, johon Harada vastasi silmää iskevällä, kieltä näyttävällä hymiöllä.

Yksi asia on ainakin selvää: Twitteröinti Tekken 7:n ympärillä on sen verran aktiivista, että ainakin pienimuotoinen kohu toimii oivana markkinointina tänä vuonna ilmestyvää peliä varten.

Lähde: Joystiq.

Lisää luettavaa