Bandai Namco on julkaissut uuden trailerin kaksi viikkoa sitten paljastuneesta Tekken 7:stä. Comic-Con-messujen myötä julkistettu video paneutuu jälleen pelin tarinaan, jonka on viimein määrä tuoda päätös jo vuosia jatkuneelle Mishima-klaanin sekopäiselle kahinalle.

Mitä tulee uuden Tekkenin pelattavuuteen, on pelisarjan tuottaja Katsuhiro Harada vahvistanut Comic-Conin yhteydessä, että Tekken 7 paneutuu jälleen kaksintaisteluihin Tekken Tag Tournament -peleistä tutun tag-mekaniikan sijaan. Paljoa muuta Harada ei vielä voi kuitenkaan paljastaa, sillä parhaillaan Namco vasta rakentelee ja hioaa pelin perusmekaniikkoja kasaan.

Varsin mielenkiintoisena yksityiskohtana Harada on sentään voinut jo kertoa, että Tekken 7:ssä nähtäviä hahmoja on ollut mukana suunnittelmassa joukko tunnettuja vierastaiteilijoita. Pelisivusto Polygonin raportin mukaan pelissä nähdään muun muassa Mari Shimazakin (Bayonetta), Yusuke Kozakin (Fire Emblem Awakening), NINNINin (Duel Masters) ja Kenichiro Yoshimuran (Anarchy Reigns) kädenjälkeä. Kaikkiaan hahmoja on ollut suunnittelmassa seitsemän vierastaisteilijaa.

Tiedossa ei edelleenkään ole, milloin ja mille alustoille Tekken 7 on tarkalleen tulossa. Namco on kuitenkin kertonut, että pelissä käytettävä Unreal Engine -teknologia mahdollistaa, että pelitalo voi tuoda pelin vaivatta kaikille niille laitteille, joille se sen haluaa.

Lähde: Polygon

Lisää luettavaa