Tekken 7 ja Street Fighter V saavat vierailevia tähtiä toisista pelisarjoista

Pelisarjat sekoittuvat entisestään, kun Tekken 7:n ja Street Fighter V:n hahmovalikoimaa kasvatetaan Fatal Furysta ja Final Fightista tutuilla hahmoilla.

17.7.2017 08:00

EVO 2017 -taistelupeliturnauksessa on paljastettu uusien hahmojen tekevän tuloaan Tekken 7:ään ja Street Fighter V:een, jotka saavat lisäapua pelisarjojen ulkopuolelta.

Tekken 7:n ohjaaja Katsuhiro Harada paljasti oman taistelupelinsä kasvavan seuraavaksi SNK:n Fatal Fury – ja The King of Fighters -pelisarjoista tutulla pahiksella, Geese Howardilla. Ottelijan on määrä saapua pelattavaksi talven aikana.

Street Fighter V:n tuottaja Yoshinori Ono kertoi puolestaan hahmovalikoiman kasvavan 25. heinäkuuta Final Fight -pelisarjasta tutulla Abigaililla. Hahmo on yksi toisen kauden kausipassin hahmolisäyksiä yhdessä Akuman, Kolin ja Edin kanssa. Hänen lisäkseen peliin tuodaan myös Final Fight -henkinen areena Metro City Bay Area, jossa Abigail alkujaan kohdattiinkin.

Tekken 7 on pelattavissa pc:llä, PlayStation 4:llä ja Xbox Onella. Street Fighter V on saatavilla pc:lle ja PlayStation 4:lle.

Lisää luettavaa