Tekijät vihjailevat ensi vuodelle isoja uutisia Final Fantasy VII Remaken tilanteesta

Vuosi 2019 näyttäisi olevan iso vuosi Final Fantasy VII Remake -uutisten osalta.

20.12.2018 11:09

Tetsuya Nomura ja Yoshinori Kitase ovat saattaneet vihjailla vuoden 2019 olevan iso vuosi Final Fantasy VII Remaken suhteen.

Famitsun perinteisessä uudenvuoden kehittäjälupauksissa Square Enixin kaksikko on paljastanut hieman seuraavan vuoden suunnitelmiaan, jotka näyttäisivät viittaavan vahvasti Final Fantasy VII:ään ja siihen liittyviin paljastuksiin.

Nomura kertoi lehdelle hänen avainsanansa vuodelle 2019 olevan ”7” ja kertoi ”useiden julkistusten tekevän tuloaan”.

Yoshinori Kitase puolestaan kirjoitti ensi vuodelle ”suuret odotukset”, minkä lisäksi hän kertoi Final Fantasy VII Remaken kehitystyön edistyvän sujuvasti. Hän myös mainitsi työskentelevänsä hartaasti, jotta fanit eivät joutuisi pettymään, joskin tämä kommentti ei välttämättä liity juuri uusioversion tuotantoon.

Aiempien tietojen valossa Tetsuya Nomura on paljastanut kertovansa odotetusta projektista lisää aikaisintaan ensi vuonna, joten Famitsun tuoreimmat kommentit näyttäisivät vahvistavan vuoden 2019 olevan nimenomaan lisätietoihin varattu vuosi.

Final Fantasy VII Remake uudistaa saatujen tietojen perusteella roolipeliklassikon ulkoisesti ja sisäisesti. Visuaalisuuden lisäksi muun muassa toiminta näyttäisi muuttuneen reaaliaikaiseksi, sivuhahmojen tarinoita kerrotaan avattavan lisää ja tuttuja pelialueita laajennettavan.

Peli on parhaillaan kehitteillä PlayStation 4:lle.

Lähde: Dualshockers

Lisää luettavaa