Teinikauhua luvassa kesäksi – tässä on Until Dawn -kehittäjien seuraava peli The Quarry

Mitä pahaa voisikaan tapahtua viimeisenä yönä?

17.3.2022 16:35

Kauhukehittäjä Supermassive Games on tuomassa pelattavaa saataville taas kesäkuun 10. päivä. Brittistudion seuraava peli on yhdessä 2K Gamesin kanssa tehty The Quarry, joka on tällä kertaa kesäleirille sijoittuva teinikauhukokemus.

Pelattavaksi The Quarry lupaa kaikkiaan yhdeksän eri hahmoa, joiden selviytyminen riippuu Supermassivelle tuttuun tapaan pelaajan tekemistä valinnoista ja onnistumisista. Pelin tarina käynnistyy, kun joukko leirivalvojia joutuu jäämään leirilleen vielä yhdeksi yöksi, jolloin kaikki lähtee tietysti käsistä ja painajainen voi alkaa.

Pelin näyttelijätarjontaa edustavat muun muassa David Arquette (Scream), Ariel Winter (Moderni perhe), Justice Smith (Jurassic World), Brenda Song (Dollface), Lance Henriksen (Aliens) ja Lin Shaye (Painajainen Elm Streetillä), Pelaaminen on mahdollista niin yksikseen kuin muutaman moninpelivaihtoehdinkin muodossa. Kahdeksan pelaajaa voivat esimerkiksi vaikuttaa kokemukseen yhdessä äänestyksen merkeissä, kun taas samalta sohvalta käsin kaikki pelaajat voivat valita oman hahmonsa, jota kuljettaa läpi tarinan.

Tarjolle luvataan muutenkin laajoja muokkausvaihtoehtoja kokemukselle. Säätämään pääsee esimerkiksi pelin eri osalueiden haastavuutta ja kokonaisuuden voi myös elää läpi vähemmän interaktiivisessa Movie Mode -tilassa.

Tulossa The Quarry on PlayStation 5:lle, Xbox Seriesille, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja Steamiin. Ohessa sen julkistustraileri.

Lähde: 2K Games

Lisää luettavaa