Tehotytöt, Beetlejuice ja Teinititaanit liittyvät Lego-ulottuvuuksien peliuniversumiin

Lego Dimensions saa kaksivuotisen taipaleensa kunniaksi vielä Tehotyttöjä, Teinititaaneja ja Beetlejuicea.

4.6.2017 13:32

Warner Brosin ja TT Gamesin oma lelupeli Lego Dimensions on täyttämässä syksyllä jo kaksi vuotta. Syyskuun 15. päivä peli onkin käärimässä pakettiin toisen niin sanotun sisältötuotantokauden saaden jälleen uuden joukon sisältöä niin fyysisessä kuin digitaalisessakin muodossa.

Seuraavat Lego Dimensions -lisät tuovat peliin tällä kertaa pelattavaa Tehotyttöjen, Beetlejuicen ja Teinititaanien muodossa. Kukin uusi brändi saa peliä varten omat lelusarjansa, joiden myötä itse pelissä voi avata sekä uusia pelattavia hahmoja että alueita. Tehotytöistä ja Teinititaaneista molemmista on luvassa sekä Fun Pack– että Team Pack -pakkaukset, kun Beetlejuicesta tarjolle saadaan yksittäinen Fun Pack -pakkaus.

Kuvia paketeista löytää uutiskuvan alla sijaitsevasta galleriasta.

Seuraavaksi nähtäväksi sitten jääkin, mitä suunnitelmia Warner Brosilla ja TT Gamesilla on Lego Dimensionsin suhteen seuraavaksi. Yhtiöt ovat aiemmin kertoneet, että ne ovat suunnitelleet tukevansa peliä kolmen vuoden ajan, joten esimerkiksi kolmas sisältötuotankokausi voi hyvinkin olla peliin vielä luvassa. Tämä kuitenkin tapahtuu vain, mikäli yhtiöt näkevät sen vielä vain kannattavana.

Lähde: Warner Bros.

Lisää luettavaa