”Tätä on Battlefield V”, lupaa räiskintäjätin uusi mittava traileri

Battlefield V:tä summataan yhteen uudella yli kuuden minuutin trailerilla.

4.9.2018 20:52

Battlefield V:stä on julkaistu uusi video sopivasti näin pelin avoimen beta-testin käynnistymisen alla. Tuoreella materiaalilla jätetään fiilistely nyt myös vähemmälle ja paneudutaan sen sijaan yleisemmin pelin eri ominaisuustarjontaan.

Videolla läpi käydään muun muassa Battlefield V:n toiminnan rakentelu- ja tuhoamiselementtejä, joukkuepelaamista ja tietysti pelitilatarjontaa. Pelitlojen osalta video vahvistaakin, että peliin lupailtu battle royale -tila on kantamassa nimeä Firestorm ja se tarjoaa 64 pelaajan taisteluja suurimmalla koskaan tähän asti tehdylla Battlefield-kartalla ajoneuvoineen kaikkineen. Tiimityötä mitä ilmeisemmin myös korostetaan pitämällä räiskintä ryhmäpainotteisena.

Battlefiled V:n kaikille avoin beta-testailu käynnistyy 6. päivä syyskuuta. Tätä ennen EA Access- ja Origin Access -kläyttäjille sekä pelin ennakkotilaajille on tarjottu lyhyttä ennakkopääsyä testailuun. Kokeiltavissa betassa on niin Conquest-tila, Grand Operations -taistelua ja maistiainen Tides of War -yksinpelitarinasta. Moninpelikarttoja tarjolla on kaksi kappaletta. Testaus kestää syyskuun 11. päivään.

Lisää luettavaa