Nintendon ja Intelligent Systemsin maineikkaan strategiasarjan käynnistänyt Fire Emblem: Shadow Dragon & the Blade of Light on saapumassa ensimmäistä kertaa alkuperäisessä kuosissaan länteen. Fire Emblem -sarjan 30-vuotisen taipaleen kunniaksi Nintendo on ilmoittanut, että peli tuodaan Switchille ensimmäistä kertaa englanniksi lokalisoituna 4. päivä joulukuuta.

Uuden käännöksen ohella peli on varustettu muun muassa mahdollisuudella kelata vuoroja taaksepäin sekä tallentaa etenemistä asteittain niin sanotuilla kirjanmerkeillä. Kokemukselle kertyy hintaa kuusi euroa.

Fire Emblem: Shadow Dragon & the Blade of Light julkaistiin alunperin Famicom-konsolille eli Japanin Nintendo Entertainment Systemille vuonna 1990. Peli sai vuonna 2008 DS:lle kehitetyn uusioversion nimeltä Fire Emblem: Shadow Dragon, joka saatiin tuolloin myös länsimaihin asti.

Julkaisu on jälleen siinä mielessä erikoinen Nintendolta, että peli pysyy saatavilla vain rajoitetun aikaa. Myynnistä se poistetaan nimittäin 31. maaliskuuta, minkä jälkeenkin pelin ostaneet voivat kyllä jatkaa sen pelaamista. Nintendo on hyödyntämässä vastaavaa käytäntöä myös hiljattain julkaistujen Super Mario 3D All-Starsin sekä Super Mario Bros. 35:n kanssa.

Lisää luettavaa