Tässäkö seuraavan Turtles-pelin tyyli? Bayonetta-kehittäjien uutuuspelistä mahdollinen taidevuoto

PlatinuminGamesin ja Activisionin huhuillusta teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in manhattan -pelistä näyttää vuotaneen avaintaidetta.

30.12.2015 14:18

PlatinumGamesin huhuillusta uudesta Turtles-pelistä näyttäisi vuotaneen verkkoon ensimmäinen taidekuva. Kuvan on löytänyt Xboxin verkkotapahtumia tarkkasilmäisesti selaileva Twitter-käyttäjä Lifelower ja se vaikuttaisi mukailevan tyylillisesti Turtlesien sarjakuvaseikkailuja kilppareiden lukuisten eri televisiokoettelemusten sijaan.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan -nimellä tunnettua peliä ei ole vielä julkistettu virallisesti. Pelistä saatiin kuitenkin vihiä jo marras-joulukuun tienoilla, kun sekä Australian että Brasilian ikärajatahot vuotivat nimen ilmoille omilla sivuillaan. Uuden Turtles-pelin kehitys onkin varsin luonnollinen jatke rautaisista toimintapeleistä tunnetulle Platinumille, sillä jo aiemmin se on tehnyt yhteistyötä Turtlesin pelioikeudet omistavan Activisionin kanssa sekä The Legend of Korra- että myös Transformers-pelin merkeissä.

Vuotojen perusteella Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan olisi matkalla niin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle kuin myös pc:lle.

Kirjoitushetkellä PlatinumGamesilla tiedetään olevan työn alla ainakin sekä PlayStation 4 -toimintaroolipeli Nier: Automata, Wii U -lentoräiskintä Star Fox Zero sekä Xbox One -toimintaroolipeli Scalebound.

Lähde: Lifelower (Twitter)

Lisää luettavaa