Tässäkö on seuraava Shadow of the Colossus? Praey for the Gods varhaisjulkaistaan tällä viikolla

Praey for the Gods tupsahdaa yllättäen Steamiin vielä tämän viikon aikana.

29.1.2019 23:13

Reilut kolme vuotta sitten julkisuuteen hiipinyt indieseikkailu Praey for the Gods saa yllättävän varhaisjulkaisun tällä viikolla. Kolmihenkinen yhdysvaltalainen kehitystiimi No Matter Studios on vahvistanut, että sen luomus tuodaan Steamin early access -pelien joukkoon torstaina 31. tammikuuta.

Pian tapahtuvan varhaisjulkaisun kaveriksi No Matter on tuonut julki pelin uuden trailerin, joka varmistaa Praey for the Godsin olevan vielä hyvinkin Shadow of the Colossus -henkinen seikkailu. Tarjolla on siis tunnelmallista jättiläismäisten pomohirviöiden kaatamista hintelähköllä sankarihahmolla muuten kovin yksinäiseltä tuntuvassa maailmassa.

Peli tunnettiin alunperin nimellä Prey for the Gods, mutta se päätyi muuttamaan sen pari vuotta sitten Bethesdan ja sen Prey-tavaramerkin takia.

No Matterin mukaan pelin on tarkoitus valmistua seuraavan 6-12 kuukauden sisällä. Varhaisjulkaisuvaiheessa monien sen ydinjärjestelmien pitäisi olla jo pelattavissa.

Vielä myöhempänä ajankohtana Praey for the Godsin on määrä saapua konsoleillekin. Varhaisimmillaan sen pitäisi tapahtua vielä tänä vuonna.

Lähde: Steam

Lisää luettavaa