Tässäkö Activisionin seuraava rahasampo? Hearthstone saa rinnalleen Skylanders-korttipelin

Activision Blizzard jatkaa virtuaalisiin korttipeleihin panostamista. Ensi vuonna tulossa on Skylanders-teemainen lappukokemus.

18.8.2015 15:24

Hearthstonella jo ruokottaman määrän rahaa takova Activision Blizzard pyrkii ensi vuonna vain tiukentamaan otettaan virtuaalisten korttipelien markkinoista. Tänään tiistaina Activision on tuonut julki Skylanders Battlecastin, joka muovaa suositusta lelupelisarjasta niin iOS- kuin Android-laitteillakin pelattavan korttipelikokemuksen.

Skylanders Battlecastilla Activision kertoo kosiskelevansa sekä Skylanders-faneja että myös korttipeli-intoilijoita. Vuoropohjaisesta strategiatoiminnasta koostuva Battlecast on tarjoamassa koettavaksi niin sekä yksinpelikampanjan että myös mahdollisuuden lätkiä kortteja netissä muita vastaan. Tätä kaikkea Activision maustaa kuitenkin vielä lisäksi myös kaupoissa myytävillä fyysisillä Battlecast-korteilla, joita on mahdollista skannata itse videopeliin osaksi pelaajien pakkoja.

Pelkkien digitaalisten korttien käyttäminen on Battlecastissa kyllä myös täysin mahdollista.

Activisionin mukaan Battlecastia on ollut rakentamassa asiantuntijajoukko, jonka riveistä löytyy niin video- ja korttipelisuunnittelun eksperttejä, kokeneita korttitaiteen tekijöitä kuin myös korttipeluun ammattilaisia. Peli tulee olemaan ladattavissa ja ainakin osittain myös pelattavissa ilmaiseksi.

Lähde: Activision

Lisää luettavaa