Tässä sitä vihdoin on, pelikuvaa uuden sukupolven The Legend of Zeldasta!

Wii U:n The Legend of Zelda on edelleen saapumassa kauppoihin ensi vuonna. Nyt pelistä saatiin nähtäville hieman pelikuvaa.

6.12.2014 05:24

Nintendo on paljastanut uuden satsin pelikuvaa Wii U:lle parhaillaan kehitteillä olevasta The Legend of Zelda -pelistä. Ohesta löytyvä video näytettiin ensimmäistä kertaa Yhdysvalloissa lauantaiaamuna Suomen aikaan järjestetyn The Game Awards -palkintogaalan yhteydessä.

Uudella videolla sekä Nintendon kehittäjälegenda Shigeru Miyamoto että Zelda-tuottaja Eiji Aonuma käyvät läpi, miten matkustaminen tuleekaan avoimen maailman Zeldassa luonnistumaan. Esittelyn saivatkin näin ollen erityisesti niin pelin Wii U:n Gamepadilla toimiva karttanäkymä kuin myös uusittu hevostekoäly, joka osaa suunnista maastossa kohtalaisen itsenäisesti. Älykkäämpien hevosten myötä pelaajat voivatkin nyt ratsastaessaan keskittyä muuhunkin kuin vain matkaamiseen, kuten esimerkiksi jousella ampumiseen. 

Videolla Aonuma lisäksi vahvisti, että uusi The Legend of Zelda on edelleen aikataulussa. Näin ollen se on siis saapumassa Wii U:lle ensi vuonna.

Vielä ennen The Legend of Zeldan julkaisua Wii U:lla näkemään päästään myös Miyamoton parhaillaan työstämä uusi Star Fox -peli. Gamepadin varaan rakennettua tuotosta esiteltiin varoen alkujaan viime E3-messuilla, eikä siitä nytkään The Game Awardsin yhteydessä varsinaisesti saatu nähtäville uutta pelikuvaa. Miyamoto kuitenkin vakuutteli oheisella videolla, että pelin kehitys on hyvällä tolalla.

Myös Wii U:lle kehitteillä oleva omien Mario-kenttien luomisen mahdollistava Mario Maker etenee. The Game Awardsien yhteydessä pelistä julkaistiin uusi video, joka vahvisti, että pelissä päästään rakentamaan kenttiä Super Mario Bros. 3:n ja Super Mario Worldin ulkoasua käyttäen.

Myös Mario maker on määrä julkaista ensi vuonna.

Lisää luettavaa