Tässä se nyt on – Netflix-video näyttää Henry Cavillin ensimmäistä kertaa The Witcher -sarjan Geraltina

Netflix on tarjonnut ensimmäisen katsauksen Henry Cavilliin Geralt Rivialaisena.

1.11.2018 08:55

Netflix on tarjonnut ensimmäisen virallisen silmäyksen Henry Cavilliin noituri Geralt Rivialaisen roolissa. Paljastus tapahtui Twitterin kautta lyhyellä videolla, josa Cavill astuu esiin varjoista ja ottaa huikkaa juomastaan.

Valtavirrassa ei ole totuttu tähän mennessä näkemään erityisen montaa versiota Geraltista, joten Netflixin tulkinta hahmosta on luonnollisesti herättänyt paljon keskustelua. The Witcher 3:een tottuneista monet ovat kaivanneet Cavillille esimerkiksi partaa, vaikkakaan Geralt ei moisesta ole juuri kirjoissa perustanut. Netflix-version yhdennäköisyys esimerkiksi Taru sormusten herrasta -elokuvien haltioiden kanssa on myös huvittanut monia.

Video päättyy Netflixin vahvistukseen siitä, että The Witcher -televisiosarja on tarkoitus saada pihalle ensi vuonna. Aiemmin lokakuun alussa Netflix vahvisti joukon näyttelijöitä, jotka esiintyvät Cavillin rinnalla sarjassa.

Päivitys kello 19:05: Hollywood Reporter tietää kertoa, että sarjaan on tehty lisää näyttelijävahvistuksia. Eamon Farren on Cahir, Joey Batey on Jaskier, Lars Mikkelsen toimii Stregoborina, Royce Pierreson nähdään Istreddina, Maciej Musiał heiluu Sir Lazlona, Wilson Radjou-Pujalte liittyy mukaan Darana ja Triss Merigoldina vuorostaan nähdään Anna Shaffer.

Lisää luettavaa