Tässä PS5-silmäykset Deathloopiin, Ghostwire: Tokyoon, Oddworld: Soulstormiin ja Godfalliin

PlayStation 5 -peliesittelyssä saatiin ensimmäinen tai parempi silmäys joukkoon entuudestaan julkistettuihin peleihin

12.6.2020 02:09

Sonyn PlayStation 5 -peliesittelyssä saatiin ensimmäinen tai parempi silmäys joukkoon entuudestaan julkistettuihin peleihin. Näihin lukeutuivat Bethesdan julkaisulistalla olevat Ghostwire: Tokyo ja Deathloop, Gearboxin julkaisema Godfall sekä Oddworld Inhabitantsin Oddworld: Soulstorm, joiden trailerit voi katsastaa uutisen lopusta.

Ghostwire: Tokyo on Resident Evil -luoja Shinji Mikamin oman Tango Gameworks -studion yliluonnollinen toimintaseikkailu, jossa paranormaaliset uhat ovat tyhjentäneet suuren osan Tokiosta. Pahoja Vierailijoiksi kutsuttuja henkiä vastaan taistellaan näyttävän toiminnan ohella yliluonnollisilla kyvyillä. Ghostwire julkaistaan PlayStation 5:lle sekä pc:lle vuonna 2021. Bethesdan oman tiedotteen mukaan kyseessä on PS5-konsoliyksinoikeus, joskin toimittaja Geoff Keighley mainitsi Twitterissä, että yksinoikeus saattaisi olla ajallinen.

Bethesdan julkaisulistalle lukeutuva Deathloop sen sijaan on myös julkaisijan oman viestinnän mukaan ajallinen PS5-konsoliyksinoikeus, kun se saapuu loppuvuodesta 2020. Dishonored– ja Prey-peleistä tutun Arkane Studiosin uutuuspeli asettaa pelaajat yliluonnollisen salamurhaajan Coltin rooliin, joka on aikasilmukoiden myötä taistellut ikuisuuden kilpakumppaninsa Julianna Blaken kanssa. Deathloopissa Colt on löytänyt keinon aikasilmukan sulkemiseen, mitä Julianna yrittää estää kaikin tavoin.

Klassikkosankari Aben paluu Oddworld: Soulstormissa tapahtuu vuorostaan PS5:n lisäksi samanaikaisesti PS4:llä ja pc:llä Epic Games Storen kautta, joskin virallinen julkaisuajankohta on yhä avoinna.

Gearboxin julkaisema ja Counterplay Gamesin lähitaistelua painottava toimintaroolipeli Godfallista saatiin myös uutta pelikuvaa. Peli on ilmestymässä aiemmin ilmoitetun aikataulun mukaisesti loppuvuodesta PlayStation 5:lle ja Epic Games Storen kautta pc:lle.

Lisää luettavaa