Tässä ovat syyskuussa saatavat PS Plus -pelit – nappaa myös kokeilukoodi!

Syyskuussa PlayStation Plus -tarjonnassa räiskitään muun muassa varsin persoonallisissa tunnelmissa.

27.8.2014 17:37

Syyskuu alkaa ensi viikolla, joten Sonyn on tullut aika paljastaa, mitä PlayStation Plus -pelaajat saavatkaan seuraavaksi käsiinsä.

Syyskuun 3. päivästä alkaen plussalaiset voivat käydä lataamassa PlayStation 4:lleen ilman lisäveloituksia niin upouuden Velocity 2X -toimintaseikkailun kuin myös moninpelihupailu Sportsfriendsin. PlayStation 3:lla tarjolle vuorostaan saapuvat PlayStation All-Stars Battle Royale ja Hoard, kun taas Vitalla pelaillaan TxK:ta ja Joe Dangeria.

Valikoimista poistuvat Road Not Taken, Fez, Crysis 3, Proteus, Metrico ja Lego Harry Potter Years 5-7.

Lähde: PlayStation Blog


Pelaajalehti.com tarjoaa yhteistyössä Suomen PlayStationin kanssa mahdollisuuden testata PlayStation Plus -palvelua veloituksetta 14 päivän ajan. Koodi toimii vain täysin uusille pelaajille, joilla ei ole entuudestaan PS Plus -jäsenyyttä!

Koodia voi tiedustella osoitteesta psplus14(at)pelaajalehti.com tai klikkaamalla alla olevaa banneria. Koodin voi lunastaa seuraamalla sähköpostin mukana tulevia ohjeita.

Huomautus: Tämän koodin lunastamiseen tarvitaan luotto- tai pankkikortti. Käyttäjää ei veloiteta kokeilujakson aikana. Kokeilujakson lopussa tilaus muuttuu automaattisesti 30 päivän jäsenyydeksi (6,95€), jolloin käyttäjää veloitetaan. Mikäli et halua jatkaa palvelun tilausta kokeilujakson jälkeen, käy perumassa tilaus ennen kokeilujakson päättymistä.

Lisää luettavaa