Tässä ovat Far Cry 6:n lisäsisältösuunnitelmat – tuttuja pahiksia, ramboilua ja Danny Trejoa luvassa

Far Cry 3: Blood Dragon sisältyy osaksi pelin kausikorttia. Konsoleille tulossa onkin remasteroitu versio pelistä.

11.9.2021 05:17

Far Cry 6:n lisäsisältösuunnitelmat ovat saaneet vahvistuksen ja alustavan julkaisuaikataulun Ubisoftilta.

Pelijätille tyypilliseen nykymalliin luvassa on sekä ilmaista että maksullista lisäsisältöä. Ilmaisia lisukkeita edustavat heti pelin ilmestymisestä alkaen viikottain tarjottavat uudet Insurgency-haasteet, jossa pääkampanjan läpäisseet pelaajat pääsevät jahtaamaan joka kerta uudenlaista pääpahis Antón Castillon tukijoiden muodostamaa uhkaa. Joulukuuhun mennessä käsiksi päästään myös kaikkiaan kuuteen Special Operations -lisätehtävään, joiden on määrä tuoda mukanaan uusia lisäalueita ja mekaniikkoja Far Cry 6:n pelimaailmaan.

Joulukuusta alkaen Far Cry 6:een on odotettavissa ilmaiseksi lisäksi kolme niin sanottua Crossover-tehtävää. Ensimmäinen näistä päästää aiheuttamaan kaaosta pelimaailmassa näyttelijä Danny Trejon kanssa, kun taas helmikuussa ja maaliskuussa odottaa sopii sekä Rambo– että Stranger Things -teemainen ilmaistehtävä.

Maksullisena lisäsisältönä Far Cry 6:ssa nähdään puolestaan kolme laajennusta. Erikoisen niistä tekee se, että tulossa on käytännössä kolme roguelike-vaikutteista räiskintähaastetta, joissa tarkoituksena on sukeltaa syvälle edellisten Far Cry -pahisten mieliin. Kunkin episodin pelaaminen aloitetaan aina tynkävarustein, joten tarkoituksena räiskinnän tuoksinnassa olisi onnistua jatkuvasti voimistamaan itseään uusien haasteiden varalta.

Maksullisista laajennuksista ensimmäisenä on luvassa Far Cry 3 -pahis Vaasiin keskittyvä Insanity, joka julkaistaan marraskuussa. Tammikuussa sitä seuraa Far Cry 4:n Pagan Minin ympärille rakennettu Control ja lopulta marraskuussa on luvassa Far Cry 5:n Jopsehpia käsittelevä Collapse.

Laajennuksia varten Far Cry 6:sta tuodaan saataville kausikortti, joka tarjoaa kaupan päälle myös pääsyn Far Cry 3: Blood Dragoniin. Pc:llä kysessä on Blood Dragonin alkuperäinen julkaisu, kun taas nykykonsoleilla haltuun saadaan sen kevyesti ehostettu uusi Classic Edition -versio. Tulossa se on vielä myös Stadialle, mutta vasta ensi vuoden puolella.

Videomuotoinen esittely lisäsisällöstä on nähtävissä alta.

Far Cry 6 julkaistaan 7. lokakuuta.

Lähde: Ubisoft

Lisää luettavaa