Tässä 25 minuutin edestä uutta Animal Crossingia! Muokkaa maastoa, auta haaksirikkoisia ja lähde mysteerimatkoille

Uusi Nintendo Direct tarjoaa mittavan katsauksen maaliskuussa saapuvaan Animal Crossing: New Horizonsiin.

20.2.2020 17:04

Nintendo on tarjonnut uuden mittavan katsauksen maaliskuun lopulla siintävään Animal Crossing: New Horizonsiin. Pelille omistetussa Direct-lähetyksessä syvennytään noin 25 minuutin aikana varsinkin New Horizonsin perusteisiin ja julkaisun jälkeiseen tukeen.

Perusteista esittelyn saavat niin pelin yleisrakenne, esineiden rakentelu, muilla saarilla vierailu sekä mahdollisuus muokata oman asuinalueen maastoa ja rakennelmia. Ilmaisilla päivityksillä peliä tuetaan vuorostaan lisätapahtumilla, kuten heti pelin julkaisussa saapuvalla pupupäivällä.

New Horizons saa vielä myös oman tukensa Switchin omalle mobiililaitesovellukselle. Sitä kautta peli tukee ääni-chattia ja tarjoaa mahdollisuuden siirtää Custom Design -luomuksiaan Animal Crossing: New Leafista ja Happy Home Designerista uutuuspeliin.

Videon lopussa Nintendo huomioi vielä, että vaikka Animal Crossing: New Horizons ei tue perinteisiä pilvitallennuksia, on Nintendon tarkoituksena tarjota vielä palvelua, joka mahdollistaa tallennuksen palautuksen palvelimelta kertaalleen esimerkiksi konsolin katoamisen tapahtuessa. Tämä esitellään kuitenkin vasta jossain vaiheessa julkaisun jälkeen ja vain Nintendo Switch Online -käyttäjille.

Animal Crossing: New Horizon sjulkaistaan Switchille 20. maaliskuuta.

Lisää luettavaa