Tasokatto jo saavutettu? Uusi päivitys toi lisähaastetta Ghost Recon Wildlandsiin

Uusi tasojärjestelmä on saapunut Ghost Recon Wildlandsiin tuoreella päivityksellä.

2.7.2017 13:15

Uusi ominaisuuspäivitys on rantautunut Ghost Recon Wildlandsiin. Sen avulla Ubisoft on pyrkinyt tuomaan peliin lisäpuuhasteltavaa nimenomaan tason 30 saavuttaneille pelaajille, jotka kaipaavat räiskimiseen uutta tavoiteltavaa ja lisähaastetta.

Päivityksellä Wildlandsiin on lisätty nyt uusi Tier-järjestelmä, joka on käytännössä pelin tasokaton saavuttamiseen jälkeen avautuva uusi keino kerätä kokemusta. Pelaajat aloittavat Tier-tasosta 50 ja voivat kavuta tehtäviä sekä haasteita suorittamalla aina tasolle 1 asti. Tästä näitä palkitaan varsinkin uusilla mahdollisuuksilla voimistaa aseita, mutta yhtälailla viholliset muuttuvat aina vain tappavammaksi Tier-tason parantuessa.

Vaikeustason muuttumisen johdosta Tier-tasoja ei ole tarpeellista keräillä myös jatkuvasti. Jos pelaaja kokee saavansa pelistä jo tarpeeksi haastetta, voi tämä jättäytyä käyttämään juuri kyseistä tasoa.

Luonnollisesti päivitykseen on kuulunut myös esimerkiksi hajanaisia korjauksia. Tarkemmin niihin voi syventyä pelin kotisivuilla.

Lähde: UbiBlog

Lisää luettavaa