Mobiilihiippailun lipunkantaja République iskee taas ensi viikolla – myös Androidilla

Républiquen on jälleen aika jatkua. Pelin kolmas episodi saapuu iOS:lle ensi viikolla. Samalla sarja starttaa myös Android-laitteilla.

17.10.2014 22:13

Episodipohjaista mobiilihiippailua tarjonnut République on jatkumassa jälleen ensi viikolla. 23. päivä lokakuuta iOS:llä julkaisunsa saa pelin kolmas osa nimeltään Ones & Zeroes, joka mobiilipeleihin erikoistuneet Pocket Gamer -sivuston mukaan tulee tarjoamaan pelattavaa noin kolmen tunnin edestä.

Ensi viikolla République on tekemässä vihdoin myös Android-debyyttinsä. Lokakuun 23. päivä Android-vehkeilleen voi käydä lataamassa kaikki kolme ensimmäistä episodia, joita tullaan jakelemaan niin Google Play- kuin myös Amazon App Store -kauppapaikan kautta.

Kaiken kaikkiaan Républiquen on määrä kestää viiden episodin verran. Tavanomaisesti yksittäisiä pelin episodeja myydään 4,50 euron kappalehintaan, minkä lisäksi pelistä on myyty myös noin 15 euron hintaista kausikorttia. Kolmannen episodin saapuessa kehittäjä Camoflajin tarkoituksena on myös leikata hetkellisesti ensimmäisen episodin hintaa.

Lähde: Pocket Gamer, Camouflaj

Lisää luettavaa