Taskudemonien Eurooppa-kammo ei laannu – kulttiroolipelin tuskaisa odotus pitenee

Shin Megami Tensei IV:n pitkä matka Eurooppa piteni taas hieman. Syyskuun sijaan pelin odotetaan saavan julkaisunsa täällä nyt lokakuussa.

3.9.2014 15:15

Atlusin 3DS-roolipeli Shin Megami Tensei IV:n julkaisua Euroopassa on viivästetty. Aiemmin kesällä yhtiö lupaili, että peli saavuttaisi vanhan mantereen viimein kuluvan vuoden syyskuussa, mutta nyt sitä odotetaankin jakeluun vasta lokakuuksi.

– Törmäsimme muutamiin viime hetken ongelmiin EU-versioon liittyen ja meidän on korjattava ne. Tuotannon aikatauluun nähden näyttää siltä, että SMT IV ei saavu Eurooppaan ennen lokakuun loppua, Atlusin PR-mies John Hardin selittää.

Kirjoitushetkellä Shin Megami Tensei IV on jo yli vuoden ikään yltänyt peli. Se julkaistiin Japanissa viime vuoden toukokuussa, kunnes se lopulta saavutti myös Pohjois-Amerikan seuraavan heinäkuun aikana. Eurooppaan peliä on luvailtu pitkin kuluvaa vuotta. Tänne se on saapumassa saataville vain eShopista hankittavana digitaalisena tuotteena noin 20 euron hintaan.

– Meistä tuntuu pahalta kehoittaa teitä odottamaan vielä hieman kauemmin peliä, jonka suhteen olette olleet innokkaan malttavaisia, mutta muuta keinoa ei ole. Teemme kaikkemme saadaksemme pelin ulos Euroopassa niin nopeasti kuin vain mahdollista, joten pyydämme vielä malttia.

Atlus itse hoitaa Shin Megami Tensein IV:n julkaisun Euroopassa. Kyseessä ei ole kuitenkaan ainut syksyllä 3DS:lle Euroopassa saapuva Atlus-roolipeli, sillä Persona Q: Shadow of the Labyrinth on saavuttamassa 3DS:n marraskuun 28. päivä. Kyseisen pelin julkaisusta vastaa täällä NIS America ja se saa näillä näkymin täällä myös fyysisen julkaisun.

Lähde: John Hardin (TwitLonger)

Lisää luettavaa