Uusi päivitys on tekemässä tuloaan PlayStation Vitalle huomenna torstaina. Päivitys 3.30 lisää laitteeseen joukon pieniä mutta silti varsin huomattaviakin muutoksia.

Eräs kaivatumpia päivityksen tuomia lisiä on mahdollisuus varustaa oma PlayStation Vitansa jatkossa erilaisilla teemoilla. PlayStation Storen kautta ladattavat teemat vaihtavat niin Vitassa käytettävää taustakuvaa kuin lukitusruutuakin ja muokkaavatpa ne myös hieman päävalikoiden nappuloidenkin tyyliä.

Trophy-saavutusten selaaminen kohenee sekin Vitalla pian. 3.30-päivitys tuo käsikonsolille mahdollisuuden seurata eri peleistä ansaittavien pokaaleiden harvinaisuutta, eli ominaisuus on siis sama, joka on nähty jo PlayStation 4:n puolella.

Mikäli Vitan kalenterisovellusta sattuu myös käyttämään, on sekin päivittymässä tällä viikolla kepeästi. Uusi päivitys lisää sovellukseen mahdollisuuden lähettää merkintöjään eteenpäin ystäville esimerkiksi sähköpostin avulla. Kalenteriin tehtävät tapahtumamerkinnät tukevat jatkossa myös mahdollisuutta lisätä niihin osallistujiksi pelaajia, jotka eivät ole kalenterin käyttäjän kaverilistalla.

PlayStation 4:n kin on vielä lähitulevaisuudessa tarkoitus saada vastaavanlainen päivitys, joka ainakin tuo teemat osaksi konsolia. Sony paljasti teemasuunnitelmansa noin kuukausi sitten Tokyo Game Show -messuja edeltäneessä lehdistötilaisuudessaan.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa