Tasku-Minecraftin maailmat kasvavat kohti ääretöntä

Minecraft: Pocket Edition saa alkavalla viikolla suurimman päivityksensä koskaan. Peli saa näin ollen tuen muun muassa "loputtomille" maailmoille.

6.7.2014 14:37

Ruotsalaisstudio Mojangin mobiilipeli Minecraft: Pocket Edition on alkavalla viikolla saamassa toistaiseksi suurimman päivityksensä koskaan.

Torstaina 10. heinäkuuta peli laajenee versioon 0.9.0, joka lisää Pocket Editioniin läjäpäin uutta sisältöä. Päivityksen saapumisen jälkeen peliin saadaan tuki muun muassa niin ”loputtomille” maailmoille, uusille eliöille kuin myös tuoreille alueille aina kylistä viidakkoihin, soihin ja luoliin.

Ominaisuuksien osalta Mojang lupaa mukaan tällä kertaa myös kokonaan uutta vuorovaikutusnappulaa. Sen myötä pelaajien ei enää koskaan pitäisi lyödä pelimaailman lampaita vahingossa.

Tänä vuonna kuluneeksi tulee jo kolme vuotta siitä, kun Minecraft: Pocket Edition debytoi markkinoilla. Niin Android- kuin iOS-laitteille saatavilla oleva peli onkin mennyt vinhaan kaupaksi tänä aikana, sillä Minecraftin mobiiliversioita on myyty jo reilut 20 miljoonaa kappaletta.

Kaikkiaan Minecraftia on myyty maailma nyt noin 54 miljoonaa kappaletta, kun yhteen laskee niin pelin pc-, konsoli- ja mobiiliversiot.

Lähde: Mojang

Lisää luettavaa