Taru sormusten herrasta -studio Weta kehittää “maailmanlaajuisesti tunnettuun lisenssiin” perustuvaa peliä

Taru sormusten herrasta -elokuvasarjasta tunnettu Weta Workshop puuhailee suuremman luokan peliprojektin parissa.

28.11.2021 18:06

Muun muassa Taru sormusten herrasta -elokuvasarjan lavastuksesta ja erikoistehosteista vastanneen Weta Workshopin ensimmäisestä suuremman luokan peliprojektista on saatu vihiä.

Projektin luonne käy ilmi tuoreesta työpaikkailmoituksesta, jonka avulla studio värvää tuottajaa pelijaostolleen. Ilmoituksen mukaan peliä kehitetään sekä pc:lle että konsoleille, ja sen kohdalla tavoitellaan samoja korkeita laatustandardeja, joista arvostettu studio tunnetaan elokuva-alallakin. Pelin kerrotaan pohjaavan “maailmanlaajuisesti tunnettuun lisenssiin”, joka on hyvin lähellä studiolaisten sydäntä, mutta tämän tarkempia tietoja kuvaus ei anna.

– Seuraava julkaisumme perustuu uskomattoman antoisaan ja inspiroivaan lisenssiin, joka tulee ilahduttamaan faneja ja pelaajia ympäri maailman, studio lupaa työpaikkaa mainostavassa Facebook-päivityksessään.

Toistaiseksi Weta Workshopilla on vyönsä alla vasta kourallinen pienempiä virtuaalisen ja yhdistetyn todellisuuden pelijulkaisuja, joista suurin osa on kehitetty pääasiassa yrityskäyttöön suunnatuille Magic Leap 1 -laseille. Elokuvarintamalla studio on kuitenkin työskennellyt viime vuosina muun muassa Hobitin, Avatarin, Apinoiden planeetan ja Blade Runnerin kaltaisten valtavien nimien parissa, joten lisensseissä riittänee valinnanvaraa.

Lähde: Weta Workshop (BambooHR, Facebook), GameSpot

Lisää luettavaa