Ensimmäinen satsi Sniper Elite 4 -lisäsisältöä on pian pelaajien ulottuvilla. Kehittäjä Rebellion puskee 21. maaliskuuta ulos paketin nimeltä Deathstorm Part 1: Inceptionin, joka lyö käyntiin pääpelin jälkeiseen aikaan sijoittuvan uuden minikampanjan.

Minikampanjan ensimmäisessä osassa pelaajat viedään Pohjois-Italiaan, jossa näitä odottaa pommituslentojen kohteeksi hiljattain joutunut natsien laivastotukikohta. Pelaamaan uutta sisältöä pääsee Sniper Elite 4:n pääkampanjan tapaan sekä yksin että ihan kaverinkin kanssa.

Kaiken kaikkiaan uuden minikampanjan on tarkoitus koostua kolmesta osasta. Seuraavan osan se saa huhtikuussa ja viimeisen touko-kesäkuussa. Kaikki kyseinen lisäsisältö kuuluu luonnollisesti osaksi pelin kausikorttia.

Maaliskuun 21. päivä peliin julkaistaan myös sen varustusta monipuolistava Night Fighter Expansion Pack sekä ensimmäinen satsi ilmaista moninpelisälää. Jälkimmäistä kategoriaa edustaa niin uusi pelitila kuin tuore karttakin. Vastuisuudessakin pelin vastaavan moninpelisisällön on määrä olla ilmaista.

Lähde: Rebellion

Lisää luettavaa