Tarinat sydämistä tyydyttävät roolipelinälkää marraskuussa

Bandai Namcon Tales of Hearts R -roolipelin länsikäännös etenee ilmeisesti hyvää tahtia. Pelille on saatu Euroopassakin nyt julkaisupäivä.

2.7.2014 16:28

Länteen suuren fanipalautevyöryn myötä alkuvuodesta lupailtu Tales of Hearts R on tosiaan hiippailemassa vähitellään Euroopan maaperälle. Bandai Namcon julkaisukoneisto on puskuttaa tällä hetkellä sellaista tahtia, että PlayStation Vitalla roolipelaillaan marraskuun 14. päivä.

Namcon lehdistötiedote antaa ymmärtää, että sarjalle poikkeuksellisesti Tales of Hearts R olisi pelattavissa ääninäyttelynsä osalta vain japanin kielellä. Käännöksen pelissä on siis nähnyt näin ollen vain pelin tekstipuoli, jonka voi kokea niin englanniksi, ranskaksi, italiaksi, saksaksi kuin espanjaksikin.

Tales of Heart R on uusioversio pian jo kuusi vuotta vanhasta, alkujaan DS:lle vain Japanissa julkaistusta Tales of Hearts -roolipelistä. Alkuperäinen Tales of Hearts oli aikoinaan järjestyksessään yhdestoista Tales of -pääsarjan osa. Vita-käsittelyn myötä peli on saanut kasvojenkohotuksen muun muassa 3D-grafiikkaan, mikä on luonnollisesti vaikuttanut myös sen pelattavuuteen.

Tales of Hearts R on toinen Namcon vielä tälle vuodelle länteen tähtäämä Tales of -sarjan peli. PlayStation 3:n Tales of Xillia 2 on tarkoitus tuoda kauppoihin  elokuun 22. päivä. Parhaillaan Namco kehittelee PlayStation 3:lle myös Tales of Zestiria -rooliseikkailua, joka sekin on tarkoitus nähdä vielä ajan myötä lännessäkin.

Lähde: Bandai Namco

Lisää luettavaa