Tarinakorjauksia odotettavissa Final Fantasy XV:een

Final Fantasy XV:n tulevat päivitykset eivät keskity vain korjaamaan pelin tekniikkaa tai tuomaan uusia ominaisuuksia. Pelin tarinan aukkoja halutaan vielä nimittäin myös korjata.

7.12.2016 16:24

Final Fantasy XV on vihdoin ja viimein ulkona, mutta sen kehitys ei ole silti kuitenkaan päättynyt. Square Enix on jo aiemmin ilmoittanut pelin saavan vielä niin maksullista lisäsisältöä kuin erinäisiä ominaisuuksia lisääviä päivityksiä, ja nyt se on vahvistanut, että erinäisiä tarinallisia sekä pelillisiä korjauksia on myös tulossa.

Ensi vuoden puolella Final Fantasy XV:een on odotettavissa esimerkiksi uusia välipätkiä, jotka auttavat täsmentämään erityisesti muutamien hahmojen motiiveja. Erityisesti pelin 13. luvun hidastempoisuutta pyritään myös viilailemaan ehostamalla esimerkiksi päähenkilö Noctiksen käytössä olevia kykyjä.

Ajan myötä pelissä saatetaan vielä päästä pelaamaan muillakin kuin Noctiksella muunkin kuin vain pelin maksullisen lisäsisällön kautta. Päivityssuunnitelmiaan Square Enix on perustellut halullaan sekä parantaa pelikokemusta että myös sen kautta saamaan pelaajat pysymään pitkän aikaa pelin parissa.

Lähde: Square Enix Blog

Lisää luettavaa