Tanner tömisee uuden Mortal Kombat X -taistelijan astuessa areenalle

Seuraava Mortal Kombat X -taistelija Tremor aloittaa taistelunsa ensi viikolla. Hahmo onkin viimeinen Mortal Kombat X:ään toistaiseksi vahvistettu lisäsisältötaistelija.

19.7.2015 21:33

Mortal Kombat X:n seuraava lisäsisältötaistelija Tremor ei anna odottaa itseään enää kovin kauaa. Taistelupelitapahtuma Evo 2015:n yhteydessä on selvinnyt, että alkujaan Mortal Kombat: Special Forcesissa debytoinut kivininja on Mortal Kombat X:n kausikortin omistajien käytettävissä niinkin pian kuin 21. heinäkuuta.

Varsinaisesti myyntiin hahmo tuodaan vasta 28. heinäkuuta. Mikäli vanha tuttu hinnoittelu pysyy vain entisellään, tulee Tremor kustantamaan yksinään ostettuna viitisen euroa. Saapuessaan hahmo on viimeinen lisäsisältötaistelija, joka Mortal Kombat X:ään on toistaiseksi julkistettu.

Tremorin kykyihin ensisilmäyksen voi ottaa alta löytyvällä videolla. Kuten odottaa sopii, luottaa hahmo kovin raskaisiin iskuihin, joilla tapaa olla usein jotain tekemistä maan ja kivien kanssa. Näemmä kuumuuden hahmo voi myös kääntää edukseen.

Lisää luettavaa