Tamperelainen mechapeli Stardust Galaxy Warriors saavuttaa vielä kesällä kliimaksinsa

Uusi päivitys on tekemässä tuloaan tampereella työstettyyn Stardust Galaxy Warriorsiin. Sen myötä peli saa samalla uuden Stellar Climax -nimen.

30.6.2016 20:49

Tamperelaisstudio Dreamloop Games on puhaltamassa piakkoin uutta eloa pc:lle viime vuonna tuomaansa Stardust Galaxy Warriorsiin. Näillä näkymin 19. elokuuta peli on saamassa uuden sisältöpäivityksen, johon kuuluvien muutosten myötä Stardust Galaxy Warriors on saamassa samalla uuden Stellar Climax -lisänimen.

Tuoreella päivityksellä Stardust Galaxy Warriorsiin on odotettavissa niin uusi pelattava hahmo kuin New Game+ -tilakin, joka muovaa uusiksi esimerkiksi pelin vihollistarjontaa ja pomovastusten kykyjä. Samalla ihan yleiseltä kannalta päivitys viilaa myös vihollistekoälyä, hioo kokemuksen ulkoasua ja päivittää hieman lisäksi sen suorituskykyyn ja hahmonkehitykseen liittyviä yksityiskohtia.

– Peli on nyt vielä paljon parempi kuin se oli kun julkaisimme sen viime vuoden marraskuussa. Näimme mahdollisuuden viilata tätä hiomatonta timanttia, joten päätimme ottaa tilaisuudesta vaarin. Pyrimme saattamaan Stardust Galaxy Warriorsin ansaitsemaansa tyydyttävään kliimaksiin. Tämä on meidän onnellinen loppumme, Dreamloop Gamesin perustajajäsen Steve Stewart kertoo.

Ohessa viimevuotinen traileri Stardust Galaxy Warriorsin tarjonnasta.

Lähde: Dreamloop Games

Lisää luettavaa