Tämä uusi Metroidvania sinkoaa pelaajan kreikkalaisen mytologian maailmaan

Uutuuspeli hakee inspiraatiota niin kreikkalaisesta kuin roomalaisesta mytologiasta.

5.3.2024 00:02

Kotimainen Bonus Stage Publishing, norjalainen Rock Pocket Games ja serbialainen Lav Games ovat esitelleet Somber Echoes -uutuuspelinsä.

Metroidvania-lajityyppiin sujahtava toimintaseikkailu hakee insipiraatiota kreikkalaisesta ja roomalaisesta mytologiasta ja sinkoaa pelaajansa katastrofinjälkeiseen maailmaan, jossa pelaajan taidot laitetaan koetukselle tiivistunnelmaisen, ilman ja maan välimailla kulkevan, akrobatiaa painottavan taistelun merkeissä.

– Kun aloimme tekemään peliä, emme oikein tajunneet kaikkia Metroidvania-genren tasoja ja tämä osoittautuikin yhdeksi haastavimmista projekteistamme. Noista haasteista selviäminen on kuitenkin johtanut nyt peliin josta olemme todella innoissamme ja toivomme, että myös tyylilajin ystävät jakavat sen tunteen kanssamme, Rock Pocket Gamesin toimitusjohtaja Ivan Moen kertoo.

Rock Pocket Games muistetaan aiemmin erityisesti Lovecraft-henkisestä ensimmäisen persoonan Moons of Madness -kauhupelistään. Metroidvania-tyylinen peli on siis studiolle uusi alueenvaltaus.

– Olen unelmoinut koko elämäni siitä, että pääsen luomaan kokemuksen, joka tiivistää yhteen kaiken sen taian, jota Metroidvania-genren parhaimmistossa ollaan päästy näkemään, pelin suunnittelija Tom-Ivar Arntzen toteaa.

Somber Echoesin voi laittaa nyt Steam-toivelistalleen. Tarkempaa julkaispäivää pelillä ei vielä tässä vaiheessa ole. Katso pelin upouusi traileri alta.

Lähde: Rock Pocket Games

Lisää luettavaa