Call of Duty: Modern Warfare 2 ja Warzone 2.0 -pelaajat saavat viedä avaamaansa sisältöä myös syksyllä ilmestyvän Modern Warfare 3:n puolelle.

Activision on tarkentanut uudessa blogipäivityksessään sisällön siirtymistä Call of Duty: Modern Warfare 3:een. Yhtiön mukaan sekä pelaajien avaamat aseet että kosmeettinen sisältö ovat saatavilla Modern Warfare 3:ssa vain joitakin poikkeuksia lukuun ottamatta.

Ihan kaikki sisältö ei tule saataville Call of Duty: Modern Warfare 3:een. Esimerkiksi kosmeettiset kuosit, jotka liittyvät ajoneuvoihin tai varusteisiin, jotka eivät ole käytettävissä Modern Warfare 3:ssa, eivät myöskään ole saatavilla uudessa pelissä. Siirtyvä sisältö koskee myös Call of Duty: Warzonen nykyisessä versiossa avattuja esineitä. Modern Warfare 3:ssa avattava sisältö ei sen sijaan siirry takaisin Modern Warfare 2:een.

Lisäksi Activision kertoo aikovansa syventää Modern Warfare 2:n, Modern Warfare 3:n ja Warzonen yhteyksiä tulevan Call of Duty: Warzone Mobilen kanssa. Esimerkiksi operaattorien, aseiden, kosmeettisten esineiden, pelaajatasojen sekä battle passien on määrä olla tulevaisuudessa jaettuja mobiilipelin kanssa. Tarkempia tietoja on luvassa lähempänä Call of Duty: Warzone Mobilen kanssa.

Call of Duty: Modern Warfare 3 julkaistaan 10. marraskuuta. 

Lähde: Activision

Lisää luettavaa